Five Pack 1 triomfeert over Moestasj 1 met 37-62

4 maart 2024

Op een prachtige middag verzamelden de Five Pack zich voor de wedstrijd tegen Moestasj in Groningen. De klok sloeg twaalf uur en de wedstrijd begon. Met de adrenaline pompend en de geest scherp, wist Five Pack vastberaden de strijd aan te gaan.

Helaas begon het eerste kwart met een uitdagende strijd, waarbij de gebroeders Groenewoud van Five Pack een sterk aanvallend duo waren die Moestasj op de proef stelde. Ondanks de tegenstand slaagde Five Pack erin om stand te houden, maar het was duidelijk dat ze meer moesten geven om de overhand te krijgen.(15-13)

Met een tactische bespreking van coach Rob van Schutterhoef tussen de kwarten door, besloot Five Pack over te schakelen naar een zoneverdediging voor het tweede kwart. Deze strategie bleek een keerpunt te zijn, waardoor ze voorkwamen op hun tegenstanders naar een stand van 28-30. Echter, er was een zorgelijk moment toen Bert Groenewoud leek uit te vallen met een knieblessure, maar gelukkig bleek het minder ernstig dan aanvankelijk gevreesd.

Na de rust stond de verdediging van Five Pack als een muur, waardoor Moestasj slechts 2 punten kon scoren in het derde kwart. Met een hoop blocks, rebounds en teamspel  nam Five Pack over. Theo Groenewoud nam de leiding in de aanval en bracht een enorme energie op het veld, waarbij hij het team naar een sterk derde kwart leidde. (30-48)

In het vierde kwart kwam Lennert van Schutterhoef tot leven met een paar rebounds en aanvallende acties, waarbij hij zijn scherpschutters vaardigheden liet zien met een diepe twee van de rechter vleugel. De verdediging van Five Pack stond nog steeds zo stevig als een huis en sloot hier de wedstrijd mee af.

Met vastberadenheid, teamwork en slimme tactieken wist Five Pack uiteindelijk Moestasj te overtreffen met een indrukwekkende eindscore van 37-62. Het was een dominante overwinning van het team en een prestatie die hun vastberadenheid en vaardigheden in het spel bevestigde.