Basketbalvereniging Five Pack

Ons motto: plezier in basketballen voor jong en oud.

Five Pack is de enige basketbalvereniging in de gemeente Opsterland! Er wordt getraind en gespeeld in MFC de Wier, te Ureterp. We hebben dit seizoen drie competitie-spelende senioren teams (heren), twee competitie-spelende jeugdteams (waarvan één herenteam en één gemengd team,  één trainend jeugdteam (gemengd) en een recreantenteam (gemengd).

Er wordt voornamelijk getraind op de woensdagavond. De heren 1 trainen op dinsdag en donderdag (zie trainingstijden). De thuiswedstrijden in Ureterp worden voornamelijk op de vrijdagavond gespeeld en zo nu en dan op zaterdagmiddag. De dagen waarop een uitwedstrijd wordt gespeeld is vooral op een zaterdag. Sommige clubs spelen ook op vrijdagavond.

Lijkt het je leuk om ook eens te basketballen of het te proberen, dan ben je van harte welkom bij Five Pack! Je mag altijd twee keer gratis meetrainen. Meestal is er in het begin van een nieuwe jaar een actie dat je een maand lang gratis mee mag trainen. Houdt daarvoor ook de Tipgever in de gaten (voor de mensen die in Ureterp wonen).

Mocht je na het bekijken van de site nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier.


11054459_1063805696969888_1316733344444317583_n 

20150519_095317


Geschiedenis Five Pack

De officiële oprichtingsdatum van de basketbal vereniging in Ureterp  is 7 juli 1998. Eerst onder de vlag van de Omni vereniging  SV Oerterp.  De naam was toen:  SV Oerterp, afdeling basketbal.

Later werd er een prijsvraag, met als doel een nieuwe naam voor de vereniging,  uitgeschreven.
De naam “Five Pack” werd winnaar,  en het  huidige logo werd door Guido Groen ontworpen.
In 2003 is de Omni vereniging  opgeheven,  en werd  basketbal vereniging  Five Pack een zelfstandig opererende vereniging,  met een volledig bestuur.