Verlies Five Pack

25 september 2016

Ureterp – De basketballers van Five Pack uit Ureterp hadden het in eigen huis zwaar tegen nieuwkomer The Jugglers. De ploeg uit Enschede heeft een brede selectie, met veel lengte en goede schutters en was letterlijk en figuurlijk een maatje te groot.
Five Pack verloor met 54 – 68.

In het eerste kwart waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd. Door twee driepunters namen The Jugglers een kleine voorsprong, maar Five Pack herstelde zich goed. Door 14 punten van Edo Slump werd het eerste kwart toch nog winnend afgesloten, 19 – 16.
In het tweede kwart waren de Ureterpers niet bij de les, er werd niet alert verdedigd, te haastig gespeeld en regelmatig balverlies geleden. De ploeg uit Enschede maakte gretig gebruik van het slordige spel van Five Pack en bouwde zo een voorsprong op. Ruststand 32 – 43.
In het derde kwart hield guard Mike Clarck met 10 punten de Ureterpers nog enigszins in de race en het verdedigende werk van Raymond Krakou zorgde ervoor dat Five Pack het derde kwart winnend, maar nog steeds met een achterstand, afsloot.
Het vierde kwart had schriftelijk afgedaan kunnen worden, beide teams scoorden nauwelijks. Hoogtepunt was een spetterende dunk van The Jugglers.
Eindstand 54 – 68.

“The Jugglers zijn duidelijk een kandidaat voor het kampioenschap, we hadden vandaag niets in te brengen”, aldus Jesse Hassell.

Vrijdag 30 september speelt Five Pack om 20.45 uur in De Wier in Ureterp tegen Orca’s uit Urk.